Welkom Pagina TV-Hallum

Voor wie meer wil bewegen, maar voetbal te massaal vindt en hardlopen te eenzaam, is de tennissport misschien een mooie oplossing. Tennissen is allang geen elitaire sport meer en bij TV Hallum ook beslist niet duur. Het bestaan van onze vereniging zal nog niet alle oude en nieuwe Hallumers bekend zijn, vandaar deze nadere introductie.

TV Hallum is een gastvrije vereniging die de beschikking heeft over 3 kunstgrasbanen, 1 mini baantje waarop het hele jaar gespeeld kan worden. In de sfeervolle kantine en op het terras treft u, onder het genot van koffie, thee, fris of een drankje, de Hallumse medemens. Kantine en terras bieden ook een prachtig uitzicht op de hoogstandjes en dieptepunten op de banen. 

De vereniging telt verschillende commissies, waarvan vooral de toernooicommissie hier het vermelden waard is. Aan de voor iedere club zo belangrijke teamgeest wordt op de gezellige onderlinge toernooien gewerkt. Misschien mogen wij er één toernooi uitlichten dat veel tennisclubs niet kennen: de wintercompetitie, die van oktober tot maart wordt gespeeld en waarvoor zich ook tennissers uit omliggende dorpen melden.