Wolkom yn Hallum

Ús doarp, it doarp foar ús allegear!

Laatste nieuws


Door de Bibliotheek Hallum dinsdag 12 maart 2024

Word (digitaal) vaardig met de bibliotheek

In de wereld van vandaag gebruiken we veel computers, telefoons en andere slimme apparaten. Het is belangrijk dat we weten hoe we hiermee moeten omgaan. Dat is wat we "digitale...

maandag 11 maart 2024

Leefmeesters: Mijn 24 Uur

‘Mijn 24 Uur’ is een voorstelling over leven met een chronische ziekte. ,,De dansers heten Leefmeesters omdat zij je kunnen vertellen hoe je dat echt doet, leven”, zegt Marlien...

Door Doarpsbelang Hallum zondag 10 maart 2024

NLdoet 2024: klusjes in het hoenderpark

Aankomende zaterdag 16 maart is het zover, dan is het weer NLdoet in Nederland en ook dit jaar doet Hallum natuurlijk ook weer mee! We gaan weer aan de slag in ons mooie hoenderpark, het voorjaar...

Door Protestantse Gemeente Mariëngaarde Hallum maandag 4 maart 2024

PGM Pubquiz

Voor iedereen die van pubquizzen houdt. Gezelligheid en enige competitiedrang staan voorop, kennis komt daar ver achteraan. Doe mee, en geef je op!

Redactie HallumOnline.nl

Kom jij ons team versterken?

Deze website wordt door Doarpsbelang Hallum beheerd en gefinancierd. Wij willen deze website graag zoveel mogelijk actueel houden zodat jij volledig op de hoogte bent over wat er in ons mooie dorp speelt.

Dat kunnen wij echter niet alleen en daarom zijn wij op zoek naar dorpsgenoten die een bijdrage willen leveren aan deze website. Graag willen wij de redactie uitbreiden met een aantal dorpsgenoten, zodat er wat werk verdeeld kan worden en er nog meer informatie uit het dorp op de website beschikbaar komt. 

Daarnaast lijkt het ons leuk als we een paar doarpsjournalisten zouden hebben die bij gelegenheid een verslagje of een nieuwsitem schrijven van een lokale gebeurtenis. Je kan ook helpen door foto's met ons te delen, heb je mooie foto's van Hallum of van de omgeving, en wil je ze delen en beschikbaar stellen voor de website, dan horen wij dat graag.

Kortom wil je meehelpen "bouwen" aan HallumOnline.nl, op wat voor manier dan ook, meld je bij Doarpsbelang Hallum op doarpsbelang@hallumonline.nl of via het contactformulier.

Hallum ús doarp, it doarp foar ús allegear!

Van harte welkom! Hallumonline.nl geeft een overzicht van wat er allemaal in Hallum te beleven is. Het dorp Hallum is een terpdorp in de gemeente Noardeast-Fryslân met een mooie leefomgeving. De omgeving zit vol met toeristische trekpleisters. De middenstand, de vele activiteiten en voorzieningen in Hallum zijn er voor jong en oud.

Welkom in Hallum

Hulp nodig?

De Doarpsomtinkers helpen u graag!

Zou u het fijn vinden wanneer er eens iemand langs komt voor een praatje, een spelletje te spelen, een wandelingetje, een boodschapje of iets dergelijks? Heeft u moeite met papierwerk of bent u zelf niet in staat om bijvoorbeeld de zolder op te ruimen? Als er niemand is die u kan helpen met dit soort zaken, kunt u contact opnemen met de doarpsomtinkers. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Recreatie

Voorzieningen en verenigingen

Om te recreëren kun je ook in de buurt blijven. Hallum beschikt namelijk over een geweldig openluchtzwembad De Sawn Stjerren waar jong en oud zich in de zomerperiode prima kunnen vermaken. Naast het zwembad heeft Hallum een uniek hoenderpark met speeltuintje voor de kinderen. Dit wordt geheel door vrijwilligers gerund. Hallum beschikt over vele sportverenigingen.

600x600-2.jpeg
600x600-1.jpeg
header_25.jpg
header_26.jpg
annie-spratt-ajY31ULBU2M-unsplash.jpg
dawid-labno-kjRqPZfnijc-unsplash.jpg